Posts by montellamj

    Richard,


    I was following the process for setting up the PB outputs that was used in the introduction videos. Probably should have stuck to standard setup process in the manual. Before I go back and reset everything I would appreciate some clarification with regard to making the Aileron, Flap and Elevator one channel on the Jeti DS-16. With the Jeti to make the Elevator, Aileron and Flaps only one channel in your transmitter should I go back to the model Basic Setup in the transmitter and set the jet up with one aileron, one flap and one elevator or just delete the second channels in the assignment menu?


    Thanks,


    Mark

    Richard,


    Given the Jeti UDI only allows me to use 12 PB channels, I guess I am stuck on what to do next given that I am using all 12 channels and still need one more for the Gyro gain knob. My jet is configured as follows:
    Direct 1 = Throttle
    Direct 2 = Left Ail
    Direct 3 = Left Flap
    Direct 4 = Right Flap
    Direct 5 = Right Ail
    Direct 6 = Left Elevator
    Direct 7 = Rudder
    Direct 8 = Breaks
    Direct 9 = Landing Gear
    Direct 10 = Nose Steering
    Direct 11 = Gyro Flight Mode switch
    Direct 12 = Right Elevator


    Need one additional channel for gyro gain (P7 knob) to be able to use IGyro setup assistant. Any suggestions would be greatly appreciated.


    r/Mark

    Richard,


    Received my updated SRS back from the factory and have the basic setup working. I am having a problem with the IGyro setup. As I am going through the IGyro Assistant I am having a problem with the unit recognizing Jeti P7 knob for the gain channel. I have the knob set up for 0 to 100%, but the system does not recognize it when I rotate the knob. It will not let me move to the next step. if I move my break slider or another control (aileron stick) it will see them, and would allow me to proceed in the set up. I have all my servos/control using the D1-D12 channels and they are all working correctly. Any advice would be greatly appreciated.


    r/Mark

    Richard,


    Thanks for your help. I started to set up servos and ran into an issue. With the PB TX-system set to Jeti PPM I could not get the servos to respond. I changed the BP TX-system to M-Link and it seems to be working. Is this the correct PB TX configuration? I have the silver Royal SRS with v9.0 installed.


    Thanks,


    Mark

    I am new to both PowerBox and Jeti and am trying to configure the Royal SRS with My JetI DS-16 and two R5L receivers. I have configured the system as shown in your schematic. It appears to be working, but wanted to confirm how the both Jeti R5L receivers should be configured. I have both the receivers bound to the transmitter using duel path. They have currently configured the same UDI/PPM. Is this correct? Any advice that you could provide as to specific settings for each of the receivers would be appreciated.


    Thanks,


    Mark